Claus
Neperus

Jeg er uddannet socialrådgiver, systemisk/narrativ familieterapeut, imago-parterapeut, psykodynamisk miljøterapeut og imago consultant. Jeg er godkendt psykoterapeut ved Dansk Psykoterapeutforening og godkendt supervisor for familieterapeuter ved De sociale højskoler i København & Odense, samt godkendt supervisor for Imago parterapeuter ved Imago Relationships International.

Jeg har 20 års erfaring med familieterapi og psykoterapi, dette blandt andet som leder af et familiehus, som gruppeterapeut ved Psykoterapeutisk Center Stolpegård og ved Studenterrådgivningen i København. Jeg arbejder fuld tid i egen praksis og er tilknyttet stresscenteret Kalmia som konsulent.

Jeg tilbyder individuel psykoterapi både som korte og lange forløb, samt parterapi med udgangspunkt i Imago Relationsterapi og EFT (Dansk Center for Emotionsfokuseret Parterapi).

Jeg superviserer psykoterapeuter og Imago parterapeuter. Derudover laver jeg gruppeterapi og udviklingsgruppe for behandlere. I min praksis er desuden ansat sygeplejerske og parterapeut Ida Musti Schrøder. Ida Musti Schrøder har 16 års erfaring som parterapeut og arbejder både på Fyn og i København

 

 

 

Kontakt

+45 4028 9484

Skriv til mig